By: baharin abd hamid

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 23-Dec-2008 06:59 Email | Share | | Bookmark
ADA LAGI PICSSS.....

 
 
 
View all 16 photos...
RENTETAN DR RAYA AJI ARITU... MARI MENJAMU MATA...

















Tuesday, 16-Dec-2008 01:52 Email | Share | | Bookmark
RAYA HAJI 2008

 
 
 
View all 19 photos...
kembalinya aku...stlh berhabuk laman ini x terusik dek kesibukan yg sengaja diada-adakan(malas la kununnya)enjoy!!!!!

all pics taken wif= double_u_eigthhundredten














p.s= anak aku sdg cuba wat simbol peace, kira bleh la tu...


Tuesday, 4-Mar-2008 06:36 Email | Share | | Bookmark
Shadow Play

 
 
 
View all 4 photos...
Ari tu masa blik kmpg utk cny, gua berkesempatan utk pg tonton wyg kulit yg dianjurkan oleh sebuah parti di kwsn bukit selambau, turut bersama, isteriku, adik iparku, sepupu2 ku, anak2 buahku..heh
Satu persembahan seni wyg kulit yg amat unik pd pandangan gua( x prnh tgk pun sblm ni)... di mainkan oleh sorg penggiat aktif bernama ETONG, cara dia mengawal sumer kulit2 tu mmg power beb, bygkan dia sorg mainkan segala watak dlm satu2 babak tu, bukan mudah..dah la kna duk depan mentol yg leh dikategorikan panas gak(melecur tahap 3 kalu kena). Dah tu silap2 leh kebas gak punggung duk lelama..
Dah tu lak, kna kontrol artikulari2 patung tu, fuhh..dasyat giler.. oleh sebab gua pgg kamera maka dptla curi2 peluang naik n tgk sendri behind the scenes off a shadow play. Blkg tu mcm kat studio jamm, diorg main musik2 tradisional yg best, leh lyn gak le kepala ni...
Story aritu berkisar tntg mat rempit la, kemasyarakatan, n bla3... mmg trhibur, gelak x igt time citer rempit tu, hahahaha...mmg best, n kalu ada peluang mmg gua pg lg skali..

peace!!






Tuesday, 4-Mar-2008 05:58 Email | Share | | Bookmark
SAJE2 SUKAK

 
 
 
View all 5 photos...
entry kali ni, aku saja2 sukak post gmbr,
actually bnyk giler gmbr yg aku shot, pg jln sana sini wif honey & boy gua...
gua c cukup tgn nak post sumer, so ni kira warm-up session la..
enjoy..


ROCK WILL NEVER DIE!!!


Periuk Kera/Water Pitcher


gua tgh drive di keheningan subuh





JGN LUPA JALANKAN TANGGUNGJAWAB & HAK ANDA 8 MAC INI
peace!!!


Monday, 28-Jan-2008 06:53 Email | Share | | Bookmark
sehari bersama janda baik :-D

 
 
 
View all 10 photos...
Salam...
entry kali ni, kitorg pg jejln ke janda baik, so kita enjoy!!!























[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net